Educat 2.0

El proper 16 i 17 de maig es realitzarà un nou ITWorldEdu Barcelona. Hi ha l'opció que alguns centres participin a l'espai taller/Workshop amb experiències TAC que realitzin a les aules o projectes de centres.

Treballs premiats al VI Concurs de Bones Pràctiques en l’ús de tecnologia educativa per als centres docents de la ciutat de Barcelona, al curs 2015-2016

11 de febrer de 2014: Dia de la Internet Segura

  Treballs premiats al III Concurs de Bones Pràctiques amb ús de tecnologia educativa per als centres docents de la ciutat de Barcelona.

A partir del mes de setembre de 2011 aquesta xarxa s’obre a totes i tots els docents de Catalunya que participen en el projecte eduCAT 2.0. Si us voleu incorporar com a nous membres, cal que en registrar-vos feu constar el vostre correu de la XTEC, nom, cognom, centre de treball i modalitat.
La participació dels i les docents és imprescindible per aconseguir els objectius d'aquesta xarxa:
1. Oferir suport i acompanyament didàctic i pedagògic al professorat que participa en el projecte eduCAT 2.0.
2. Oferir informació rellevant relacionada amb els aspectes docents i de gestió d'aula amb eines TIC i recursos digitals.
3. Compartir i difondre coneixements i experiències entre tots els docents participants.
4. Crear una comunitat de pràctica orientada a l'aprenentatge entre iguals
.

Presentació a càrrec de l'Inspector Sr. Jordi Serarols "L'escola del segle XXI". També podeu accedir als estandards de tecnologies d'informació i comunicació per a estudiants, professorat i directius.