Els centres d'Horta-Guinardó fan...

A l'Institut Monturiol han portat a terme una experiència de treball interdisciplinari, que potenciant la creativitat del professorat i l'alumnat, vol apropar l'art als alumnes, a través de l'artista Mar Arza

L'escola Tresfonts va participar al febrer en la iniciativa 'Ja sé llegir!', que pretén certificar que els alumnes han assolit un bon nivell de lectura. El menjador de l'escola es va convertir en la sala d'actes i es van convidar tots els pares. Els 12 nens de segon van llegir el conte 'L'Àfrica d'en Zigomar'.

Les escoles Torrent d'en Melis i Tresfonts han celebrat la primera edició del "Ja sé llegir" 

El curs avança pel temps. O és el temps que avança pel curs? Sigui com sigui, ens hem plantat al mes de febrer amb una fita d'estrena: la celebració pública del "Ja sé llegir" de l'alumnat de segon de Primària. La lectura en veu alta d'un conte ben triat, amb tota la inflexió fonètica possible i una dicció gairebé impecable, l'entonació adient i les pauses oportunes, la seguretat davant un públic expectant, el volum adequat del sons, la calidesa de les veus, la quantitat de matisos, la fluïdesa verbal davant del text, l'expressivitat i naturalitat dels infants, han fet de l'acte en qüestió un col·lectiu gaudi sublim.

Ràdio Arc Iris

Des de l'Escola Arc Iris ens mostren l'experiència de ràdio que preten integrar el treball radiofònic a les tasques escolars ja que la ràdio és un mitjà viu que promou la comunicació, facilita la lectura i la comprensió dels textos i facilita les tasques de redacció dels nois i noies. Ràdio Arc Iris en directe, la ràdio que ajuda a tots els nois i noies de l'escola a llegir i expressar-se.

L'Institut Vall d'Hebron fa un lipdub, fruit del treball col·laboratiu, dut a terme en una unitat didàctica interdisciplinària amb les matèries de música, educació física i anglès.

L'Escola Torrent d'en Melis ha estat premiada a la La Mostra 2010 pel vídeo "Xarlosi"

Filosofia a l'escola Mas Casanovas

A l'Escola Mas Casanovas aquest curs iniciem el Projecte de Filosofia. I vosaltres pensareu, nens tan petits poden fer Filosofia? La resposta és si. A partir d'aquest bloc podreu descobrir que i com treballem la Filosofia amb els més petits.