Activitats de dinamització

 

 Relació d'activitats de dinamització i suport 2021-2022

 Comencen les jornades de HANDBOL entre centres de Secundària d'Horta-Guinardó al Polisportiu Olimpics de Vall d'Hebron.

Aquest curs a l'abril i  maig han participat a les Trobades de Volei els centres: INS Joan Brossa, INS Narcís Monturiol, INS Josep Pla, INS Príncep de Girona, INS Francisco de Goya, INS Carrasco i Formiguera, INS Ferran Tallada, ACIS Artur Martorell.

 

Dimarts 17d'abril va tenir lloc la jornada d' Esports per Tothom, organitzades al Districte d'Horta - Guinardó.  Els centres participants han estat: Institut Joan Brossa, ACIS Artur Martorell, Escola Virolai, Institut Josep Pla, Institut Carrasco i Formiguera, Institut Anna Gironella de Mundet, Institut Francisco de Goya Institut Narcís Monturiol, Institut Príncep de Girona. L'alumnat ha tingut l'oportunitat de conèixer i practicar esports adaptats com bàsquet amb cadira de rodes, boccia, ciclisme amb tàndem i goalball.

 XVI Què cantem?: El 13 d'abril al Casal de can Fargues es va fer la Cantata La tortuga amb participació amb alumnes de 3r. de primària de les escoles: El Carmel, Pau Casals, Mare de Déu de Montserrat, Baloo, Àngels Garriga, Jovellanos, Torrent d'en Melis, Heura, Mas Casanovas i Parc del Guinardó. Hi ha col·laborat amb l'arrelament i acompanyament musical Marc Garcia, músic i professor de l'escola municipal de música Can Fargues.

 Molta sort en aquesta nova etapa i gràcies per tota la feina ben feta.

 El 31 de maig de 2017 vàrem fer a Torre Jussana la II Jornada d'intercanvi d'experiències dels centres d'Horta-Guinardó que han treballat la Motxilla bioclimàtica aquest curs.

 Esports per tothom 2016-2017

Els colors sonors de l'Horta és un projecte de treball interdisciplinari per infants d’escola bressol i parvulari (p3).
Treballant els llenguatge de forma conjunta, el projecte ens ha de permetre fer una àmplia exploració sensorial de l’entorn.
Tot aquest procés acabarà amb un concert en el que hi participaran activament els infants, les mestres i els músics professionals.

 Volei 2n d'ESO