Biblioteques i puntEdu

Ja es pot accedir al facebook de la biblioteca Artur Martorell

Selecció de novetats per Sant Jordi:

Presentem una selecció de recursos per conèixer i aprofundir en el tema de la biblioteca escolar i la invitació a la lectura. Els recursos físics es poden trobar, majoritàriament, a la Mediateca del nostre Servei Educatiu. A més afegirem alguns recursos en línia, webs o enllaços d'interès.

Recursos físics

Recursos en línia

 

Pissiganya és, tal com la defineixen els seus editors, la primera revista digital de poesia infantil escrita per xiquets i xiquetes". Els seus principals protagonistes, doncs, són els xiquets i nines, nenes, al·lots, nins i al·lotes, nens i xiquetes, alumnes de les diferents escoles de primària d’arreu del País Valencià, les Illes Balears, Catalunya i la Catalunya nord, poetes tots ells en llengua catalana.

Itineraris de Lectura

El programa "Itineraris de Lectura", que coordina la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) en col·laboració amb el Departament d’Educació, és una activitat que, des de 1998, promociona la literatura catalana i el foment de la lectura en l'àmbit de l'ensenyament primari, secundari i d'adults.
A les habituals visites dels autors a les aules a partir del curs 2009-2010 s'augmenta l'oferta i s'afegeix una nova línia: els "Itineraris de Lectura en veu alta" que consisteix en la presència al centre d'un actor o actriu que llegirà en veu alta una antologia de textos treballada prèviament a classe pels alumnes. Els centres educatius hauran d'acollir-se a una de les dues línies d'Itineraris i tenen fins al proper 30 de setembre per a formalitzar la seva sol·licitud a través de l'aplicació informàtica.