Recursos d'Horta-Guinardó

 Recinte Modernista de Sant Pau, Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1997. Activitats per conèixer els espais visitables, la història de l'antic hospital i les noves activitats del programa educatiu.

 Mapa de recursos de suport escolar d'Horta-Guinardó

 Pla d'educació per a l'èxit escolar d'Horta-Guinardó

Dijous 12 de març a les 17.30 hores, l’equip del Planetari Municipal de Barcelona fa una sessió de presentació amb una petita mostra de les activitats que es duen a terme per a diferents etapes educatives, mostrant els nous materials incorporats aquest curs. La presentació es farà al Planetari Municipal de Barcelona (c. Brussel·les s/n, entre els carrers Gènova i Telègraf). 

Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)
Descarregar aquest arxiu (Presentació Planetari 12 març1.pdf)Presentació Planetari 12 març1.pdf 620 kB

 Tres passejades organitzades pel POU, per interpretar el paisatge dels nostres barris. La primera ruta, el diumenge 6 d'abril

 Grup d'estudis d'àmbit del Districte d'Horta-Guinardó que preten divulgar, difondre, defensar... tot el referent a la història i el patrimoni dels nostres barris.

Les Rutes Històriques a Horta-Guinardó són un seguit d’itineraris per descobrir les riqueses del Districte. En concret són 10 recorreguts relacionats amb aspectes històrics, paisatgístics o etnogràfics, cadascun dels quals centrat en una àrea d'Horta-Guinardó.

Des del Districte presenten un seguit de rutes singulars d'Horta-Guinardó. Es tracta d'una recopilació de diversos articles que des de l'any 2009 ha publicat El Periódico i que són diferents propostes de punts d'interès.

Dins dels vídeos de "TV3 a la carta" el documental "Barraques. La ciutat oblidada" reflecteix una realitat dramàtica i oblidada, de la qual la Barcelona d'avui és hereva, a través d'un treball acurat de recerca que ha descobert imatges no vistes anteriorment. Val molt la pena per conèixer i entendre un temps no gaire llunyà de la nostra ciutat.

El cim del turó de la Rovira, al barri del Carmel de Barcelona, és un d'aquests llocs, moltes vegades oblidats, on la història es pot veure i tocar, si ens fixem en els seus petits detalls. Un grup de joves coneixerà les connexions de l'espai amb la Guerra Civil i el barraquisme de mitjans del s. XX, a través de les vivències i records dels seus protagonistes, i reflexionaran sobre la importància de la memòria històrica.