Centres Educatius Concertats i privats a Horta Guinardó

El barri d´Horta-Guinardó a Barcelona compta amb una àmplia xarxa de centres educatius privats i concertats que ofereixen una àmplia varietat d´opcions d´educació per a nens i joves de totes les edats. Aquests centres estan dirigits per professionals altament qualificats i ofereixen una àmplia varietat de programes i activitats dissenyats per fomentar el desenvolupament i laprenentatge dels estudiants.

Al barri d’Horta-Guinardó, hi ha diversos centres educatius privats i concertats que ofereixen serveis per a nens i joves de totes les edats. Alguns d’aquests centres són:

  • Centres d’Educació Especial (Concertats): CARRILET, MARE DE DÉU DE MONTSERRAT, EL NIU, REL, SANT GENÍS DELS AGUDELLS
  • Centres d’Educació Infantil, Primària i Secundària (Concertats): ACIS ARTUR MARTORELL, PIAGET, ABAT OLIBA SPÍNOLA, PROVIDÈNCIA DEL COR DE JESÚS, ESCOLA GUINARDÓ, REGINA CARMELI, GRAVI, ROIG TESÀLIA, IMMACULADA CONCEPCIÓ, SAGRADA FAMÍLIA HORTA, LA SALLE HORTA, SANT JOAN BOSCO D’HORTA, LICEO CASTRO DE LA PEÑA, FEDAC HORTA, LICEO PALCAM, SANTA TERESA DE JESÚS, VIROLAI
  • Centre Educatiu Infantil, Primària i Secundària (Privat): PRINCESA MARGARITA
  • Centres d’Educació Infantil (Privats): ACIS -Llar d’Infants, ADA, DAINA, DIDACTA, EL PETIT PRÍNCEP BLAU, EL POLLET DE LA LLAR, FLORS DE NEU, FLORS DE MAIG, LLULL, MADRE TERESA, L’AIRET, LLULL, MARE DE DÉU DE MONTSERRAT, L’HORTET, NINUS, SOLCAR, SONNEGG, SANT GENÍS DELS AGUDELLS, TITELLES.

Cadascun d’aquests centres educatius privats i concertats ofereix una gran varietat d’opcions d’educació per a infants i joves de totes les edats. A més, també ofereix una àmplia varietat d’activitats i programes dissenyats per fomentar el desenvolupament i l’aprenentatge dels estudiants.

Si cerques un centre educatiu privat o concertat al barri d’Horta-Guinardó, no dubtis a visitar el nostre lloc web per obtenir més informació sobre els centres disponibles a la zona. Estem segurs que trobareu l’opció perfecta per a les vostres necessitats!