Centres d’Infantil i Primària públics d’Horta guinardó

El barri d´Horta-Guinardó a Barcelona compta amb una àmplia xarxa de centres d´infantil i primària públics que ofereixen una educació de qualitat i un entorn segur i estimulant per als més petits. Aquests centres estan dirigits per professionals altament qualificats i ofereixen una àmplia varietat d’activitats i programes educatius dissenyats per fomentar el desenvolupament i l’aprenentatge dels estudiants.

Al barri d’Horta-Guinardó, hi ha diversos centres d’infantil i primària públics que ofereixen serveis per a nens i nenes. Alguns d’aquests centres són:

Escola ÀNGELS GARRIGA
Escola MAS CASANOVAS
Escola BALOO
Escola TORRENT DE CAN CARABASSA
Escola COVES D’EN CIMANY
Escola PAU CASALS
Escola EL CARMEL
Escola PIT ROIG
Escola ESTEL – GUINARDÓ
Escola TAXONERA
Escola FONT D’EN FARGAS
Escola TORRENT D’EN MELIS
Escola HEURA
Escola ELS PINS
Escola de les AIGÜES
Escola ARC IRIS
Escola M. DÉU DE MONSERRAT
Escola ESCOLA DEL MAR
Escola MARE NOSTRUM
Escola PARC DEL GUINARDÓ

Cadascun dels centres ofereix una educació de qualitat i un entorn segur i estimulant per als més petits. A més, també ofereix una àmplia varietat d’activitats extracurriculars i programes de suport per fomentar el desenvolupament i l’aprenentatge dels estudiants.

Si cerques un centre d’infantil i primària públic al barri d’Horta-Guinardó, no dubtis a visitar el nostre lloc web per obtenir més informació sobre els centres disponibles a la zona. Estem segurs que trobareu l’opció perfecta per a les vostres necessitats!