Centres públics d’educació especial a Horta-Guinardó

El barri d´Horta-Guinardó a Barcelona compta amb una àmplia xarxa de centres públics d´educació especial que ofereixen una atenció i un suport especialitzat a nens i joves amb discapacitat o necessitats educatives especials. Aquests centres estan dirigits per professionals altament qualificats i ofereixen una àmplia varietat de programes i activitats dissenyats per fomentar el desenvolupament i laprenentatge dels estudiants.

Al barri d’Horta-Guinardó, hi ha dos centres públics d’educació especial que ofereixen serveis per a estudiants amb discapacitat o necessitats educatives especials. Aquests centres són:

CEE FOLCH I CAMARASA
CEEM LA GINESTA

Tots dos centres ofereixen una atenció i un suport especialitzat a nens i joves amb discapacitat o necessitats educatives especials. A més, també ofereix una àmplia varietat d’activitats i programes dissenyats per fomentar el desenvolupament i l’aprenentatge dels estudiants. Aquests programes inclouen activitats de suport a l’ensenyament, teràpies ocupacionals i físiques i suport psicològic i emocional.

Els centres públics d’educació especial del barri d’Horta-Guinardó també treballen en col·laboració estreta amb les famílies dels estudiants per assegurar que rebin el millor suport possible i per adaptar els programes a les necessitats individuals de cada estudiant.

Si cerques un centre públic d’educació especial al barri d’Horta-Guinardó, no dubtis a visitar el nostre lloc web per obtenir més informació sobre els centres disponibles a la zona. Estem segurs que trobareu l’opció perfecta per a les vostres necessitats!